WAT IS EEN FLEXITANQUE?

Het flexitanque, dat wereldwijd wordt gebruikt voor het transport van meer dan 60 verschillende grondstoffen, is een luchtkamer met één of meerdere lagen gemaakt van polyethyleen. Hij kan tot 24.000 liter bevatten en past in een standaard vrachtcontainer van zes meter. Ze zijn bestand tegen temperaturen van -20 ° C tot 80 ° C, kunnen worden verwarmd voor viskeuze vloeistoffen of gekoeld voor temperatuurgevoelige ladingen, zijn voor eenmalig gebruik en voor eenmalig gebruik.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN FLEXIWINE?

Onmiddellijke implementatie: Flexiwines zijn altijd op voorraad, wat betekent dat het niet nodig is om te wachten op de aankomst van lege tanks.
Kostenbesparingen: de flexiwine houdt geen huurbetalingen of bedragen in voor de herverdeling van tanks. Importeurs kunnen precies de hoeveelheden opvragen die ze nodig hebben en geld besparen bij het aanhouden van voorraden. Wat exporteurs betreft, moeten ze besparen op zeevracht, overliggeldbeheer en schoonmaakkosten.
Gemak van operaties: teams ter plaatse brengen alle transportdocumenten namens de klant uit en stellen concepten op waarvoor ze elders moeten worden uitgegeven. Het enige dat de klant hoeft te doen, is controleren en afdrukken.
Garantie: Flexiwine CO. beheert flexiwine-faciliteiten en kwaliteitscontroleprocedures, met verificatie van belastingen of producten door Flexiwine CO. overal waar nodig. Alle faciliteiten zijn verzekerd en de kosten worden gedekt door 110% van hun waarde.
Gemak: laden kan op elk van de 1800 locaties plaatsvinden. Het kan klanten van over de hele wereld leveren of kopen en zorgen voor samenwerking met opkomende markten. Flexiwine biedt ook meer eenvoud in het beheer van bewerkingen en kan worden gebruikt voor permanente of tijdelijke opslag.

Onze diensten

Flexiwine directe verkoop: wij bieden onze Flexiwine bulkwijncontainer wereldwijd aan, voor volumes van 16.000 of 24.000 liter.
Documentbeheer en douaneprocedures: ons team helpt u tijdens de verschillende fasen van de aankoop en verkoop. Dit omvat ondersteuning en uitgebreid advies met al het documentbeheer en de douaneprocedures van de operatie.
Voorbeeldzendingen en technische documentatie: beheer van monsterzendingen die worden uitgevoerd tijdens het testen en selecteren van wijnen, evenals de technische documentatie van de verschillende producten en leveranciers.
Logistiek beheer van de operatie: met onze strategische partner in de grootste haven van Europa: Rotterdam, kunnen we wereldwijd logistieke oplossingen bieden die voldoen aan de behoeften van zowel leveranciers als klanten.
Uitgebreid advies gedurende het hele proces: onze grondige kennis van de internationale markt en de verschillende agenten die eraan deelnemen, stellen ons in staat om elke twijfel over het product dat probeert te kopen of verkopen op te lossen.
Snel te gebruiken en eenvoudig in te stellen, flexiwine kan worden gebruikt om zendingen te optimaliseren, geld te besparen en de liquiditeit te vergroten, omdat het minder cash geblokkeerd zal hebben in de supply chain.

Citeer met ons uw zending bulkwijnen met deur-tot-deur service naar de hele wereld, overal in Chili en Argentinië. Of citeer uw Flexiwine om hem zelf te gebruiken. Dit is een product dat speciaal is ontworpen in Italië voor de wijnindustrie van Chili en Argentinië in de zuidelijke kegel van Amerika, met miljoenen liters succesvol vervoerd bieden we een eenvoudig en economisch alternatief.

Niuewe Haven 45 Schiedam Rotterdam
NEDERLAND.
Telefoon +31687592050
E-mail: flexiwine@gmail.com

Flexiwine in Chili
Neem voor meer informatie over onze waarden en garanties contact met ons op: +56968347055 Rodrigo Olivares Oyanguren CEO of de gecentraliseerde e-mail: flexiwine@gmail.com